INNEHÅLLER ADLINKS  /  CONTAINS ADLINKS

_MG_4273_MG_4276_MG_4264

Om ni undrar varför jag varit lite frånvarande så har det med två saker att göra. Ett. jag har ett styling jobb som jag förbereder. Två. Jag fick ett enormt stresspåslag efter jul. Har ju inte kunnat slappna av en sekund i höst på grund av idol och sen direkt in i julledighet. Följt av att alla kollegor visar upp årsresumeer och peppar totalt inför 2018. Jag kände bara att jag behövde stanna upp och samla kraft, samtidigt som jag också ville vara peppad och se positivt på kommande år. Detta resulterade i ångest deluxe! Så sjukt egentligen att bara för att det blir ett nytt år så måste man tänka positivt, ta tag i saker. Ja bli en bättre människa helt enkelt. Har ni känt likadant någon gång? Jag skulle inte säga att jag bara har suttit och rullat tummarna sedan en vecka tillbaka, nej nej. Jag har som sagt styling jobbet i fokus men har även tagit tag i en sak. Jag har nämligen skaffat adobe premier som är ett video redigeringsprogram. ÄNTLIGEN! Med detta så har jag spenderat en massa timmar på youtube för att lära mig. Detta är också något som ingår i jobbet som influencer. Speciellt om man är den sorten som inte har ett crew med fotografer och filmskapare som gör det åt en, haha!

Fur Nelly HERE  –  T-shirt H&M  –  Jeans & Boots NA-KD

— 

If you wonder why I was a bit absent lately it has to do with two things. One. I have a styling job that I am preparing. Two. I received a huge stress boost after Christmas. I have not been able to relax for a second this fall because of idol and then went directly in to Christmas holidays  Followed by the fact that all colleagues show annual summaries and are totally excited for 2018. I just felt that I needed to stop and gather power, while I also wanted to be excited and look forward to the coming years. This resulted in anxiety deluxe! So wierd that just because it’s going to be a new year, you have to think positively, take care of things. Yes, simply become a better person. Have you felt the same thing? I would not say I’ve just been sitting and rolling my thumbs for a week, no no. As I said, I have the styling job in focus, but I have also addressed one thing. I have, in fact, acquired adobe premier, a video editing software. FINALLY! With this, I’ve spent a lot of hours on youtube to learn. This is also something that is part of the job as an influencer. Especially if you are the kind that does not have a crew with photographers and filmmakers who make it for you, haha!

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: