Nu har jag gjort en video som jag har tänkt att göra i över ett år. Därför känns det som en bra start på året att jag äntligen har fått det gjort. Jag visar hur jag färgar bort min utväxt + lägger i en kall nyans. Detta borde jag egentligen gjort när jag hade mitt gråa hår. Då var trycket på hur jag färgade brutalt. Färgen jag använder i videon är nämligen samma. Bara det att jag använder kortare verkningstid. Hoppas att ni gillar videon i alla fall. Hör gärna av er om ni har några frågor.

Mood 105   –   Miss Magic 8.1

Now I’ve made a video I’ve been planning to do for over a year now. Therefore, it feels like a good start of the year that I have finally made it.  I show how I color my growth + color a cool shade.  I really should do this when I had my gray hair. Then I got so many questions. It’s in Swedish so I’m sorry about that. Hope you like the video anyway. If you have any questions, please let me know.

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: