madelene-billman-rutigmadelene-billman-ruter-2

Jag låg och sov/kollade serier hela dagen igår. Tog en extra ”ledig” dag innan allt sätter igång. Har ett jätte roligt projekt för TV3 i Februari som jag kommer att fixa och förbereda för nu i Januari. Men mer än så kan jag inte säga tyvärr. Tids nog… Så himla taggad i alla fall! Efter att ha gått igenom en del av mailen tänkte jag sätta igång med massa vlog material. Lovade er att komma igång mer med rörligt så tänkte sätta mig med en liten planering.

— 

I slept and watched series all day yesterday. Took an extra ”free” day before everything started. Have a really fun project for TV3 (Channel 3) in February that I will fix and prepare for now in January. But more than that I can not say. So excited! After going through some of the mail, I was going to start with vlog material. I have plenty on my computer. Promised to get started with more video material so I’m gonna do some planning.

 

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: