_MG_3439_MG_3490_MG_3458_MG_3511_MG_3447_MG_3533

Här är lite bilder från igår, jag ville bara önska er ett GOTT NYTT ÅR! Älskar när det blir oplanerade rim, haha! Var hemma hos Mia där vi åt gott, spelade spel och kikade på raketer. Likt de flestas nyår kan jag tänka mig. Så himla trevligt i alla fall! Hoppas att ni hade det med. Nu sitter jag på tåget påväg till Stockholm. Ska bli skönt att komma hem och landa + att mina växter behöver lite resorb. Ha en fin och skön första dag av 2018.

— 

Here are some pictures from yesterday, I just wanted to wish you a NEW YEAR! I celebrated New year’s at my friend Mia’s place where we had dinner, played games and looked at the rockets. Similar to most New Year’s years, I can imagine. So nice! Hope you had a nice leaving as well  Now I’m on the train on my way to Stockholm. Will be nice to come home + that my plants need some rehydration. Have a nice and nice first day of 2018.

 

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: