_MG_2434_MG_2436

Jag gillar verkligen det här setet från H&M. Tog med det till Falköping och har tänkt att ha på mig det flera gånger. Men jag vet inte, det har inte blivit av. Det har liksom känts som att folk skulle tro att jag går omkring med pyjamas på stan och kommenterat. Jag har aldrig någonsin brytt mig om vad jag har på mig innan. Så skärpning på mig! Jag tror ibland att man bara inte orkar att förklara och ta diskussionen, vilket är fel… Något att fundera på till nästa år, vilket är imorgon. Så sjukt att det är 2018 imorgon. Jag minns 00 talet så väl och det är 18 år sedan. Herrejösses! Jag kommer i alla fall att fira med mina vänner Annicka och Mia och imorgon åker jag hem till Stockholm. Som vanligt ska det bli både ledsamt och skönt (fast mest ledsamt). Hoppas att ni får en fantastik kväll nu!

— 

I really like this set from H&M. I brought it to Falköping and have thought to wear it several times. But I do not know, I just haven’t worn it yet. It has felt like people would think I’m walking around in a pajamas and I’ve been afraid of comments I guess. I’ve never ever bothered about what I’m wearing before. I sometimes you just don’t have the strength to explain and take the discussion, which is wrong… Something to think about next year, which is tomorrow. So sick that it is 2018 tomorrow. I remember the 00’s so well and it’s 18 years ago. Oh my God! In any case, I will celebrate with my friends Annicka and Mia and tomorrow I will go home to Stockholm. As usual, it will be both sad and nice (firmly saddened). Hope you have a great evening now!

 

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: