_MG_2517

Idag är det julafton, årets kanske mysigaste dag! Det skulle kännas så himla konstigt att inte fira ihop med familjen. Snart kommer pappa, farmor och pappas tjej Christina hit på frukost. Sen kommer mamma för att käka lunch innan Kalle börjar. Då blir det godis och mys. På kvällen åker jag till min väninna Annicka som jag gör varje jul. Jag har känt henne och hennes syster Mia halva mitt liv. Både Mia och Annicka är som systrar för mig så det ska bli mys. Tänkte försöka göra en julafton-vlog så håll utkik.

— 

Today is Christmas Eve, the coziest day of the year! It would seem so heaven strange not to celebrate with the family. Soon my daddy, grandma and daddy’s girl Christina will come here for breakfast. Then mom comes to have lunch before we watch (the Swedish tradition)  Donald duck. We will eat candy and stuff. In the evening I go to my friend Annicka as I do every Christmas. I have known her and her sister Mia half my life. Both Mia and Annicka are like sisters to me so it’s going to be so cozy. I thought I’ll try to make a Christmas Eve vlog, so keep an eye out.

 

 

3 Comments

  1. madelenebillman

    They are from H&M Home :)

Write Comment

%d bloggare gillar detta: