byrå-inredning

Kommer ni ihåg skänken från Refurn samarbetet? Om inte så kan ni kolla in videon jag gjorde från ett tidigare blogginlägg – HÄR. Jag tycker verkligen att jag börjar få iordning hemma. Tänk er att det var nästan exakt ett år sedan jag flyttade. Mycket har hänt sen dess och jag känner mig verkligen hemmastadd nu. Jag har några planer med färg/tapet, lister osv men det är inget som är prio. Jag är väldigt speciell dock. Jag gillar att känna mig klar men måste hela tiden ha något att göra/fixa med hemma. Då mår jag som bäst!

— 

Do you remember the collaboration I did with Refurn? If not then you can check out the video I made in a previous blog post – HERE. I really think I’m getting things done at home. Imagine it was almost exactly a year since I moved. Much has happened since then and I feel really at home now. I have some plans with color/wallpaper, lists etc. but there is nothing that’s prio. I’m very special though. I like to feel done but must always have something to do/remake at home. It’s then I feel the best!

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: