DETTA INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS   /   THERE ARE ADLINKS IN THIS POST

_MG_2177_MG_2185_MG_2164

Har nog alltid haft en grej för stilen på ”band” t-shirt. Jag och syrran har dessutom varit hängivna Michael Jackson fans sedan vi var små, så när jag hittade denna t-shirten gick leendet från öra till öra. Perioder går jag i helsvart. Så ibland är det kul att ha en outfit som i princip helt saknar svart. Denna bruna pälsen är till exempel en ny favorit. Den kommer från Nelly och jag tog den i storlek 42. Länken finns nedan.

— 

Have always had a thing for the ”band” t-shirt style. Me and the sister have also been devoted Michael Jackson fans since we were little, so when I found this t-shirt, the smile went from ear to ear. Periods I’m wearing a lot of black. So sometimes it’s fun to have an outfit that’s basically completely missing black. This brown fur coat is, for example, a new favorite. It comes from Nelly and I took it in size 42. The link can be found below.

Fur Nelly Trend HERE  –  T-shirt Royal Tees London  –  Jeans Dr Denim  –  Boots NLY shoes HERE  –  Belt Asos HERE

 

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: