DETTA INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS   /   THERE ARE ADLINKS IN THIS POST

_MG_2370_MG_2365_MG_2381

Jag är nog allt en riktig panter-tant ändå. Har gillat leopard print så länge jag kan minnas. Till och med innan det blev trendigt i min ”generation”. Det passar verkligen till allt och livar liksom upp. Till denna outfiten lyfte verkligen den gröna färgen på byxorna själva printet. Håller ni inte med? Idag tänkte jag i alla fall ta det lugnt. Jag kom till min familj i söndag och har flängt runt sedan dess. Ibland måste man verkligen ta sig tiden att andas ut.

— 

I’m probably everything a real panther aunt anyway. Have liked leopard print as long as I can remember. Even before it became trendy in my ”generation”. It really fits everything and lives as well as up. To this outfit really raised the green color of the pants themselves printed. Do not you agree? Today, I thought, at least, keep calm. I came to my family on sunday and have flown around since then. Sometimes one must really take the time to breathe out.

Jacket NA-KD  –  Cap Asos HERE  –  Bum bag old  –  Pants H&M

 

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: