_MG_1878_MG_1921

Jag är inte så mycket för julpynt då det kommer till tomtar, mönstrade dukar och så vidare. Jag gillar mer när det är simpelt, saker från naturen, betong, hyacinter, ljusstakar, lite retro/vintage känsla. I köket blandade jag därför lite olika dekorationer och hängde upp i taket. Stjärnorna, vimpeln, pappersdekoren och tygplanschen med gran kommer från Lagerhaus. vad tycker ni?

— 

I’m not so much for Christmas decorations as it comes to Santa Clause, patterned tablecloths and so on. I like more when it’s simple, things from nature, concrete, hyacinth, candlesticks, a little retro / vintage feeling. In the kitchen, I therefore mixed different decorations and hung up in the ceiling. The stars, the pennants, the paper decks and the granite fabric are from Lagerhaus. what do you think?

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: