DETTA INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS   /   THERE ARE ADLINKS IN THIS POST

_MG_2625_MG_2626

Mycket prickigt på modet nu för er som undrar. Förr mixade jag mönster hej vilt men har de senaste åren varit tillbakadragen när det kommer till den punkten. Jag tror att mycket har att göra med hur man mår. Jag tror att det påverkar mig jätte mycket. Man tappar liksom inspiration. Nu när man mår bättre så känns det som att idéerna bara sprutar ut. Här är till exempel en trippel mix av prickigt. Byxorna har strasstenar vilket ger ett prickigt uttryck, tillsammans med basker med nitar och prickig blus. All over prickigt helt enkelt. Så kul tycker jag. Vad tycker ni?

— 

 A big fashion trend right now is dots. A few years back I mixed patterns wildly but have in recent years been laid-back at that point. I think much has to do with how I have been feeling. I think it really affects me. Lack of mood equal lack of inspiration. Now when I feel better, it feels like the ideas just sprinkle out. Here is, for example, a triple mix of dots. The pants have embellished stones which give a spotty expression, along with beads with rivets and spotted blouse. All over dots simply. So fun, I think. What do you think?

Top NLY Trend HERE  –  Beret Asos HERE  –  Pants River Island HERE

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: