unicef-2

Kaffet är slut och det känns som att hela världen kommer att gå under. Ska man ta sin lilla plånbok och handla nytt mån tro? Näe, det känns INTE som ett alternativ då det ösregnar ute. Min fina nya regnjacka ligger dessutom i källaren så den orkar jag inte gå ner och hämta. Livet känns så otroligt svårt just nu…..
Men katastrofer är olika stora i olika länder. Barn dör av svält, sjukdomar, brist på rent vatten och andra faktorer/katastrofer som vi i Sverige har svårt att sätta oss in i. Köp din livs viktigaste julklapp på unicef.se.
—–
No more coffee and it feels like the whole world is going under. Should I take my wallet and go and buy some more? Well, it does not feel like an option because it rains outside. My nice new raincoat is also in the basement so I don’t really feel like going down and get it. Life feels so incredibly difficult right now….
But disasters are different in different countries. Children die of starvation, illnesses, lack of clean water and other factors / disasters that we are struggling to get understand. Buy the most important Christmas gift at unicef.se or unicef.org.

Write Comment

%d bloggare gillar detta: