_MG_1135_MG_1150_MG_1119

Jag har ett instagram samarbete med Desenio just nu där man med koden BILLMAN  får 25% rabatt mellan 12-14 December. Jag tycker själv att posters piffar upp hemmet en smula. Dem ger utrymme för att få ett personligare hem. Jag kan tänka mig att de flesta av oss har olika smak när det kommer till bild konst.

Obs! Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar

— 

I have an Instagram collaboration with Desenio right now and when you use the code BILLMAN you get 25% discount between 12-14 December. I love posters. They provide space for a more personal home. I can imagine that most of us have different tastes when it comes to picture art.

Note! The code does not apply to handpicked / collaboration posters or frames

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: