_MG_1348

Igår kom jag hem vid 22.00 på kvällen. Vi var i studion i princip hela dagen för att prova finalkläder med både idolerna och dansarna. Galet att finalen är imorgon. Jag kan liksom inte fatta det. Vi har haft världens krångelvecka med saker som inte har kommit fram. Det är väl det som stressar mig mest skulle jag säga. Inte det att vi ha idoler och 56 dansar outfits att fixa, nej nej det att saker man har beställt för att man inte hinner springa runt på stan, men sen att det inte kommer fram. Fatta stressen! Vi har löst det mesta nu i alla fall. Ska fixa mig lite och sen åka in till stan + Globen. Idag blir det syjunta för hela slanten. Så kul!

— 

Yesterday I arrived at ten in the evening. We were in the studio basically all day to try out finals outfits with both the idols and the dancers. Crazy that the final is tomorrow. I can not believe it.. We have had the craziest week with things that have not arrived. That’s what I’m most stressed about, I would say. Not that we have the idols + 56 dancer outfits to fix, no no things you’ve ordered because you have no time to run around town, but that the order says on hold for several days even though you order express. Stress deluxe! We’ve solved most of the things anyway. Now I will put on some make up and then go into town + The Globe. Today, I will sew all the things for tomorrow. So fun!

 

Shoes NA-KD, Here!

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: