I SAMARBETE MED MAYBELLINE  |  IN COLLABORATION WITH MAYBELLINE

gigi-x-maybelline-4gigi-x-maybelline-3

Jag medverkade ju på Maybelline X Gigi eventet för ett tag sen som ni kanske vet. Nu är jag helt besatt i kollektionen. Jag tycker att Gigi har gjort ett fantastiskt jobb från allt till färger, texturer, pigment och hur förpackningarna är utformade. Jag tänkte att jag skulle göra en liten tutorial eller mer visa upp produkterna för er. Det blir nog inte förens nästa vecka så stay tuned! Ni kan läsa mer om kollektionen här och köpställen är bland annat Lyko.se och Eleven.se. Ciao!

— 

I participated in the Maybelline X Gigi event a while ago as you may know. Now I’m completely obsessed with the collection. I think Gigi has done a fantastic job from everything to colors, textures, pigments and how the packages are designed. I thought I would do a little tutorial or more show up the products for you. It will probably not happen next week so stay tuned! You can read more about the collection here. Ciao!

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: