IN COLLABORATION WITH ZALANDO  |  I SAMARBETE MED ZALANDO

Här är videon jag gjorde tillsammans med Fanny och Anderas där vi pratar om hur vi firar jul. Videon finns också shoppable links till alla våra looks. Så klick klick om det är något ni är sugen på. Själv så älskar jag verkligen byxorna. Dem känns verkligen jag. Den virkade blusen är också så himla fin, och vet ni vad?! Det är egentligen ingen blus. Det är en klänning.

— 

Here is the video I did together with Fanny and Anderas where we talk about how we celebrate Christmas. The video also has shoppable links to all of our looks. So click click if you’re craving something. I really love the pants I wear. The crocked blouse is also nice, and do you know what ?! It’s really not a blouse. It’s a dress.

 

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: