Detta har varit lite utav ett stressmoment för mig. På både på ett bra och dåligt sätt! Jag kände att jag ville göra en idol vlog. Dels för att jag tänkte att det kunde vara kul för er, sen också för min egenskull. Som ett minne från den här hösten! När jag hade kommit till mitten av säsongen hade jag tre timmar i klipp. Jag brukar ju aldrig göra långa videos och precis som tidigare kör jag ju fortfarande imovie. Jag måste verkligen lösa något bättre program. I alla fall, stressen har varit att jag inte har hunnit sätta mig, det tar ju lång tid, och tid är något jag egentligen inte har. Så i helgen när jag var sängliggandes så satte jag igång. Här är resultatet! Hoppas att ni gillar den.

— 

This has been a bit of a stress moment for me. On both in a good and bad way! I felt I wanted to make an idol vlog. Partly because I thought it might be fun for you, and also for myself. As a memory from this fantastic fall! When I had come to the middle of the season, I had three hours in video material. I haven’t made a long video before, and as before, I’m still using imovie. I really need to solve a better editing program. In any case, the stress has been that it takes a long time to edit, and time is something that I really do not have. So this weekend, when I was in bed, I began. Here is the result! I know that it is in Swedish, but I hope you like it anyway.

 

 

1 Comment

  1. OMG!!!!!!!!
    Löve it! du är så jäkla stylish. Så snygg! och älskade denna vlog! Mer vloggar tack, puss!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: