_MG_7855_MG_7893

Igår hade både jag och Julian världens skit dag. Jag hade båda stressmorgon, Julian försov sig och stressade för att hinna med tåget vi skulle ta. Sen krånglade både pendeltåg och buss. I väntan på taxi tog vi lite bilder till ett inlägg jag skulle posta samma dag och helt hade glömt bort att fota. Mitt upp i allt det kom det en gubbe och slängde skräp i Julians Acne väska. Han trodde att det var en papperskorg. Arg Julian och jag kunde inte hålla mig för skratt. Sen åkte taxin förbi oss och fortsatte på en väg där man måste åka rakt fram en bra bit för att kunna köra runt. Med kokande ansiktsutryck och några svordomar senare kom bussen. Så vi bestämde oss för att ta den ändå. Väl framme i studion stressade vi för att få upp alla kläder till provningen. Men det visade sig att även idolerna hade haft oturen med bilköer. Ja onsdagen den 15 November är ingen dag att hänga i granen.

— 

Yesterday, both me and Julian had a crappy day. We both had stress morning, Julian overslept and stressed to catch up with the train we were going to take. Then both commuter train and bus were late. In anticipation of taxi we took some pictures for a post I would post the same day and had completely forgotten to shoot. In the middle of it all, there was an old man that threw junk in Julian’s Acne bag. He thought it was a trash bin. Angry Julian and I could not help laughing. Then the taxi passed by and continued on a road where you have to go straight ahead to drive around. With boiling facial expressions and a few blacks later, the bus finally came. So we decided to take it anyway. Once in the studio, we stressed to get up all the clothes for the fitting. But it turned out that even the idols had been unlucky with car queues. Yes Wednesday 15 turned out not to be a good day!

 

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: