_MG_8298_MG_8307

Bilder från när jag var i Köpenhamn förra veckan. Jag och Andreas hade precis blivit klara med vår del med Zalando och tog oss en liten tur runt studion. Vi hamnade bland annat i världens mysigaste vintage inrednings butik. Mer bilder från Köpenhamn kommer. Nu ska jag och Julian strax åka från studion i Spånga. Vi har varit här och roddar lite inför fredagens idolfinal.

— 

Pictures from Copenhagen last week. Me and Andreas had just finished our part with Zalando and took a trip around the studio. We ended up in a cozy vintage interior shop. More pictures from Copenhagen coming up. Now me and Julian will soon leave the studio in Spånga. We have been here fixing stuff for this weeks idol final.

Wearing: Jacket Missguided / Top Missguided / Denim from Dr. Denim / Sneakers River Island

 

 

2 Comments

Write Comment

%d bloggare gillar detta: