_MG_7400-_MG_7546_MG_7429_MG_7355_MG_7508_MG_7385_MG_7581_MG_7558_MG_7661_MG_7339

Bilder från förra veckans fredagsfinal där temat var klassiska hits. Idolerna var därför klädda från topp till tå i glammiga kreationer. Även vi som höll oss i green room var tvungna att dressa upp oss. Väldans trevligt! Kändes som en ”mini final”. Denna veckan är det föräldrarnas val som sagt och det ska bli så kul att se vissa uppträdanden. Några av låtarna kommer definitivt att ta en tillbaka i tidens ungdom. Ni får inte missa detta imorgon 20.00 på tv4.

— 

Pictures from last week’s Friday final att Idol where the theme was classical hits. The idols were therefore dressed from top to toe in glamorous creations. Even we who were in the green room had to dress us up. So nice! Felt like a ”mini final”. This week is the theme parents choice as said and it will be so fun to see the performances. Some of the songs will definitely take you back in time. 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: