_MG_7780_MG_7788

Okej har den mysigaste kappan i mina ägor! Ni vet känslan av att man myser in sig i och det känns som att man blir kramad av en bumbibjörn. Fast än att det bara är en jacka! Sånt gillas skarpt. Den är dessutom otroligt snygg, visst? Den kommer i alla fall från H&M. Just nu sitter jag i studion. Vi hade måndagsmöte med produktionen för någon timme sen och nu så ska jag scanna mailen och gå igenom lite saker. Julian är på g så inväntar även honom. Så pepp på veckans idol tema som är ”föräldrarnas val”. Vi fick höra låtarna idag och det kommer att bli så kul att se. Ni måste kolla på fredag.

— 

Okay, have the most cozy coat! You know the feeling of digging in and it feels like you are hugged by a Gummi Bear. Though it’s just a jacket! Big like. It is also incredibly pretty, don’t you agree? It comes from H&M. Right now I’m in the studio. We had a Monday meeting with the production some hours ago, and now I will scan the mail and review some things. Julian is on the way, so I’m waiting for him. So excited for this week’s idol theme, which is the ”parents choice”. We heard the songs today and it will be so fun to see. You have to check out Friday.

2 Comments

Write Comment

%d bloggare gillar detta: