DSC02374DSC02391

Jag tog en liten bloggpaus. Jag blev ju jätte sjuk för två veckor sedan och det håller fortfarande i sig en gnutta. Så bestämde mig för att pausa ett av mina projekt och måsten, i hopp om att bli bättre. Har hållit instagram i rullning men lät bloggen vara. Det tråkiga med att inte blogga är att man inte kan skriva av sig. Vet inte om ni har tänkt på det, men instagram kan ibland bli lite opersonligt. Man lägger upp en bild med en kort caption (som i vissa fall inte har något med bilden att göra). Nej det skulle vara så tråkigt att inte blogga. Här är i alla fall en outfit från förra veckan. Jag gillar verkligen den gröna puffer jackan. Så fin färg! Jackan och skärpet kommer från Bik Bok.

I took a little break from the blog. I became really sick two weeks ago. So decided to pause one of my projects, hoping to get better. Have kept instagram in rolling but let the blog be. The sad thing about not blogging is that you can not write. Do not know if you’ve thought about it, but instagram can sometimes be a little impersonal. You are uploading an image with a short caption (which in some cases does not have anything to do with the image). No, it would be so boring not to blog. Anyway, here is an outfit from last week. I really like the green puffer jacket. So nice color! The jacket and belt comes from Bik Bok.

Write Comment

%d bloggare gillar detta: