IN COLLABORATION WITH MAYBELLINE  /  I SAMARBETE MED MAYBELLINE

tatoo-brow-3

Att fixa ögonbrynen är faktiskt det enda jag måste göra varje dag. Om det är något smink som ska på så är det på brynen. Men vissa dagar orkar man inte eller har bara inte tid. Då är Tattoo Brow från Maybelline så smidig. Här kommer det enkla stegen om hur man går till väga.   /   To fix my eyebrows is actually the only thing I have to do every day. If there is any makeup I feel that I have to wear, it’s on the brows. But some days you just don’t have time. Then Tattoo Brow from Maybelline is so awesome. Here are the simple steps on how to go about it.

tatoo-brow-1

Steg 1: Applicera rikligt av formulan på dina ögonbryn i den form du vill ha. Jag rekommenderar att följa din egna form så gott det går.   /   Step 1: Apply plenty of the formula on your eyebrows in the shape you want. I recommend following your own form as best as possible.


Låt sitta 20 min – 2 timmar   /   Let it sit for 20 min – 2 hours.


20 min = 1 dag/day.
2 hours = Upp till 3 dagar / Up to 3 days.


Steg 3: Dra av den torkade formulan inifrån och ut.   /   Step 3: Peel it form inside and out.
tatoo-brow-2

Före och efter och färdigt resultat   /   Before and after and final result.

 

Mer information hittar ni HÄR!   /   More info HERE!

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: