IN COLLABORATION WITH REFURN.SE  /  I SAMARBETE MED REFURN.SE

IMG_3435IMG_3472IMG_3536-3IMG_3533IMG_3580

I Falköping bodde jag ett stenkast från en stor second hand butik. Jag brukade gå in där flera gånge i veckan för att se om det kommit in något fint att inreda lägenheten med. När jag flyttade upp till Stockholm blev det inte riktigt samma sak. Jag hade inte samma tid då jag inte någon butik i närheten. Tills jag hittade Refurn.se. Efter det återgick jag till samma mönster. Fast i stället för att gå in i en butik så kollade jag in möblerna på hemsidan, bokade det jag ville ha och åkte dit. Det kommer in nya saker hela tiden.

I videon nedan berättar jag lite om varför jag tycker att det är bra att köpa begagnat. Men jag kan dra det lite snabbt här igen. För det första så tycker jag att det finns en charm i just de möblerna. Speciellt möbler från rokoko till sekelskift. Vilket hantverk! Tänk att få ha möbler som gått igenom så mycket, att någon annan innan har haft nytta och använt samma möbler. Jag blir helt pirrig när jag tänker på det! Sen tycker jag att det produceras så himla mycket som det redan är. Varför inte spara på miljön och återanvända. Det känns också kul att ha något hemma som inte alla andra har! Jag rekommenderar verkligen er att kika in på Refurn.se. Vill ni veta vart dem har butiker så kan ni kolla in HÄR!

 

 

1 Comment

  1. Pingback: Sideboard | MADELENE BILLMAN

Write Comment

%d bloggare gillar detta: