IMG_5427

Jag vet inte riktigt vad jag håller på med just nu. Klockan är även halv ett och jag ska gå upp sex imorgon (eller idag). På fredagar är vi på plats halv nio (på morgonen) i studion och är hemma efter tolv på natten. Så egentligen skulle jag ha sovit för längesen. Men kände att jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen så ville bara slänga in ett ”hej jag lever”. Ni kollar väl imorgon klockan 20.00 på tv4?

— 

I don’t really know what I’m doing right now. The time is half past one at night and I have to go up around six tomorrow (or today). On Fridays we have to be in the studio 8.30 (in the morning) and are home after twelve at night. So, I should have been sleeping a long time ago. But felt that I was so bad at updating the blog and throw in a ”hello, I’m alive”. 

Btw, I’m wearing a Zara jumper in the picture

Write Comment

%d bloggare gillar detta: