IMG_4515IMG_4542IMG_4485IMG_4421IMG_4458IMG_4526

Lite bilder från gårdagens idol. Jag är så himla nöjd med stylingen vi gjorde denna veckan. Det har varit mycket ”gör det själv” grejer. Allt från att sy om Jemimas outfit till att fixa batik på Chris skjorta. Stressmomentet nummer ett var ändå när Erikas strass bh sprack precis innan hon skulle in på scenen och vi var tvungna att sy fast den i hennes t-shirt. Jösses! Men men, sånt man får räkna med. Jag vill tacka våra assistenter Kevin och Emma som gör ett toppen jobb! Jag vill också säga hur tråkigt det var att Kevin O fick lämna igår. Så talangfull, så inspirerande som person och så rolig att styla. Vi kommer att sakna dig!

— 

Some pictures from yesterday’s Friday final at idol. I am so happy with the styling this week. There have been a lot of ”do it yourself” stuff. Everything from sewing/remake Jemima’s outfit to fixing batik on Chris shirt. The number one stress was when Erikas strass bra broke right before she was about to entered the scene and we had to sew it in her t-shirt. My god! Well, thats just stuff you have to count on. I would like to thank our assistants Kevin and Emma who are doing a great job! I also want to say how sad it was that Kevin O had to leave yesterday. As talented, inspiring as a person and so fun to style. We will miss you!

 

 

 

Write Comment

%d bloggare gillar detta: