IMG_4303IMG_4076_MG_4249_MG_3733_MG_4213IMG_4368

Lite bilder från veckan. Det känns som att dagarna mellan måndag och fredag bara springer iväg. Jag har en känsla om att denna hösten kommer att gå fort. Helt plötsligt kommer det vara final av idol och sen jul. Vi har i alla fall väldans roligt och även fast det är stressigt emellanåt så är det helt klart värt mödan! Imorgon har vi skapat några coola looks i sann diy anda. Hoppas att ni kollar!

— 

Some pictures from this week. It feels like the days between Monday and Friday just runs. I have a feeling that this fall is going to go fast. All of a sudden, it will be the final of idol and late Christmas. At least we have fun and even though it’s stressful sometimes it’s definitely worth the effort! Tomorrow we have created some cool looks in true diy spirit. Hope you check!

 

 

 

1 Comment

  1. Du jobbar ju med styling och så. Kan du inte göra ett inlägg med lite styling tips för olika kroppsformer osv eller vad man kan tänka på?

Write Comment

%d bloggare gillar detta: