_MG_3834_MG_3871_MG_3862-3_MG_3887_MG_3911_MG_3898_MG_3848_MG_3924_MG_3778

Första fredagsfinalen i idol – check! Ja, nu var det vår första styling vecka. Innan har vi bara hjälpt till med accessoarer och rådgivning. Temat denna veckan var party, och känner att vi fick fram känslan i kombination med idolernas egna stilar och personligheter. Vill ni veta vad dem hade på sig föresten? Klicka här. Det har verkligen varit så himla kul och jag ser redan fram emot nästa fredag. Att få jobba med så fantastiska människor, wow! Hade aldrig kunnat ana hur känslosam jag skulle bli när någon får lämna. Denna fredagen slocknade Fridas lampa och jag tyckte verkligen att det var så tråkigt!

First Friday Final of Idol – Check! Yes, now it was our first styling week. Before we have just helped with accessories and advice. The theme this week was a party, and I feel that we got the feeling in combination with the idols’ own styles and personalities. Do you want to know what they were wearing? Click here. It’s really been so much fun and I’m already looking forward to next Friday. To work with such amazing people, wow! Had never been able to imagine how emotionally I would be when someone leave. This Friday, Fridas’s lamp who turned out and I really thought it was so sad!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: