Jag behövde rensa datorn och insåg att det var videor som tog upp större delen av lagringen. Jag har varit flitig att filma den här sommaren. Mycket är från diverse event så jag har försökt att göra dem i ordning. River Islands Poolparty, Nelly Midsommar, min midsommar, När jag och Salem fotade en massa och hängde på Gina Tricot, Way Out West och resan till Oslo med Bikbok + en massa annat. Enjoy!

— 

I needed to clean the computer and realized that there were videos that took up most of the storage. I have been diligent to film this summer. Much is from various events so I have tried to put them in the correct order. River Islands Pool Party, Nelly Midsummer, My Midsummer, When I and Salem photographed a lot and hung at Gina Tricot, the Way Out West festival and the trip to Oslo with Bikbok + a lot more. Enjoy!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: