Här kommer en video från Stockholm Fashion Week som jag lovade. Det känns som att man får mer kläm på det. Men ibland skulle man vilja ha någon som filmar åt en. Att både fota, filma och vara närvarande är ibland lite svårt. Jag känner att jag vill vara där i nuet mer än att ha fejset i kameran hela tiden. Jag tror att jag är bra på båda. Jag kanske också borde bli bättre på att förvarna mina vänner att jag filmar, men vill att mina vloggar ska vara spontana och inte så ”perfekta” och inplanerade. Vad tycker ni? Eller vad gillar ni? Det skulle vara så kul att veta.

— 

Here is a video from Stockholm Fashion Week that I promised. It feels like II’m starting to find my style. But sometimes I would like to have someone to film for me. Taking photos, filming and being present is sometimes a bit difficult. I feel like I want to be there in the moment more than having a camera in my face all the time. I think I’m good at both though. Maybe I should also be better off telling my friends that I’m filming, but I want my vlogs to be spontaneous and not so ”perfect” and planned. What do you think? Or what do you like? It would be so fun to know.

 

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: