IN COLLABORATION WITH MAYBELLINE  /  I SAMARBETE MED MAYBELLINE

maybelline-fit-me-madelene-billman

Jag är den Nordiska ambassadören för nummer 115 i Maybelline FIT ME Matte + Poreless  foundation Den är beige med gula toner vilket passar min hudfärg perfekt. Den är också väldigt lätt att applicera och lämnar en matt fin yta. Jag lovar er att den känns fantastiskt mot huden, som om att man inte ens hade den på. Jag avskyr där det känns klibbigt och tjockt. Håller ni inte med? Just, en annan sak. Jag vet ju hur svårt det an vara att hitta sin färg. Därför är det så jäkla grymt att Fit Me har fler nyanser än innan – 16 för att vara exakt! Så himla bra.

Ni hittar den här!

I’m the Nordic ”shade ambassador” for number 115 in the Maybelline FIT ME Matte + Poreless  foundation. It’s ivory with yellow tones which matches my skin perfectly. It’s also very easy to apply and leaves a matte thin surface. I promise you that it feels fantastic on the skin, as if you did not even have it on. I hate when it feels sticky and thick. Do not you agree? Just another thing. I know how difficult it is to find its color. I know that it can be hard to find your shade. Thats why it’s so awesome that they now have more shades than ever – 16 to be exact! So nice.

You find it here!


Fit_Me_shades_range

(This post contains adlinks)

Write Comment

%d bloggare gillar detta: