Detta var det färggladaste jag har haft på Fashion Week någonsin tror jag. Jag fick väldigt mycket komplimanger på stan när jag traskade runt i detta och mycket leenden av andra som gick förbi. Eller så tyckte dem att jag såg ut som en clown, I don’t now, haha! Anledningen till att jag håller på med mode är för att jag har hittat ett sätt att uttrycka min konstnärliga sida. Det är just det de är för mig – en konstform! Att sätta ihop, kombinera och på så sätt inspirera! För mig är det inte på något sätt ångest belagt, vilket jag vet att det är hos många. Jag har, till skillnad från de flesta i min värld en kurvig kropp, med byst, höfter och muskulösa ben. Alla är vi ju olika men tror, att det kan vara inspirerande för dem i min kategori att se hur min typ av kropp bära vissa plagg, och även få tips om vart man kan hitta dem. Som stylist vet jag att vissa plagg sitter olika på olika kroppstyper, och att hur man komponerar plagg kan både framhäva, minska, förlänga och korta av. Jag tycker att det är så fascinerande! Vad tycker ni om detta?

— 

This was the most colorful thing I’ve ever had at Fashion Week I think. I got a lot of compliments in town as I trampled around wearing this and many smiles of others passing by. Or they might thought that I looked like a clown, I do not now, haha! The reason I’m loving fashion is because I’ve found a way to express my artistic side. It’s just what it is for me – an art form! To put together, combine and inspire! For me, it’s not in any way anxiety plagued, which I know it’s for many. Unlike most of my world, I have a curvy body, with bust, hips and muscular legs. Everyone is different, but it may be inspiring for those in my category to see how my body is wearing some type of garments, and also get tips on where to find them. As a stylist, I know that some garments looks different in different body types, and that how to compose garments can both emphasize, reduce, lengthen and shorten. I think it’s so fascinating! What do you think about this?

Set from Zara  –  Bag and slippers H&M

1 Comment

  1. ”Som stylist vet jag att vissa plagg sitter olika på olika kroppstyper, och att hur man komponerar plagg kan både framhäva, minska, förlänga och korta av. Jag tycker att det är så fascinerande! ” Kan du inte göra ett utbildade inlägg i detta ämnet? Hade varit otroligt intressant! Vad olika kroppstyper framhävs i/ bör undvika? :D

Write Comment

%d bloggare gillar detta: