It does not look like it in the pictures. But these months were the worst of my life – when we talk about private life. It’s so simple it is to hide behind the blog. I know I’ve written about how I feel, but still. It’s weird to go through the archive and see all the pictures and just, My God, I looked so happy. In any case, here is a summary from July to September.

JULY: Did a campaign along with Sarah, Sharareh and Salem since appeared in Maybelline stand at the Way Out West. Evaluated blog and grabbed my outfit pictures. Went to the Peace & Love and partied a little too much for my own good. Maybelline X Nelly part 2 kampajen came up on Nelly.com. Danced with fine Salem. Got luckorus during the Pride festival.
AUGUST: Had long brown hair and loved braids. Wore layers and was inspired by rock. Went on a press breakfast held by Julian and laughed with Rasmus. West to the Way Out West festival with Colin and Maybelline. It rained every day! Photographed Part Three of Maybelline X Nelly cooperation. Went on the Stockholm Fashion Week.
SEPTEMBER: Went to New York along with Maybelline and spent a week there with a bunch of super cool girls. Continued with the rockish/sporty style and colored my hair lighter.

Det ser inte ut som det på bilderna. Men de här månaderna var de värsta i mitt liv om man tänker privat. Vad enkelt det är att gömma sig bakom bloggen. Jag vet ju att jag har skrivit om hur jag mår, men ändå. Det är konstigt att gå igenom arkivet, se alla bilder och bara. Herregud, vad man ser lycklig ut. Här kommer i alla fall en samanfattning från juli till september.

JULI: Gjorde en kampanj tillsammans med Sarah, Sharareh och Salem sedan dök upp i Maybellines monter under Way Out West. Utvärderade bloggen och tog tag i mina outfitbilder. Åkte till Peace & Love och festade lite för mycket för mitt eget bästa. Maybelline X Nelly del 2 kampajen kom upp på Nelly.com. Dansade loss med fina Salem. Fick luckorus under Pride festivalen.och mamma-jeans.
AUGUST: Hade långt brunt hår och älskade flätor. Körde lager på lager och inspirerades av rock. Gick på en pressfrukost som Julian höll i och skrattade en del med Rasmus. Drog till Way Out West med Colin och Maybelline. Det regnade alla dagar! Plåtade del tre i Maybelline X Nelly samarbetet. Gick på Stockholms modevecka.
SEPTEMBER: Åkte till New York tillsammans med Maybelline och spenderade en vecka där med ett gäng super coola tjejer. Fortsatte med den rockiga/sportiga stilen och färgade håret ljusare.

1 Comment

  1. Isabell

    Sorry to read that they were the worst months of your year. Hope this year will be better and that you’ve gained more joy!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: