madelene-billman4orange-madelene-billman-2orange-madelene-billman3

Jacket, Hoodie and Scarf  from Miss Guided

Hi guys! This weekend I have done my best to gather strength. I’m in a phase of thinking and planning. Both when it comes to work and private. And many pieces begin to fall into place. For example, I started to realize that I liked Madelene as she was before she moved to Stockholm. More down to earth, stood up for what she felt and thought. It really is not that I’m not like that now. But in a way it feels like I always have to think about what I say and how I say it so that it fits my surroundings. This is really something that I’m going to work on this year – My opinion is as important as anyone else’s.

— 

Hej på er! Den här helgen har jag gjort mitt bästa för att samla kraft. Jag är inne i en fas av funderande och planerande. Både när det kommer till jobb och privat. Och många bitar börjar att falla på plats. Tillexempel har jag börjat inse att jag gillade den Madelene som hon var innan hon flyttade till Stockholm. Mer jordnära, tog ingen skit, stod upp för vad hon kände och tyckte. Det är verkligen inte så att jag inte gör det nu. Men på ett sätt känns det som att man hela tiden måste tänka på vad jag säger, och hur jag säger det så att det passar min omgivning. Den biten kommer jag att jobba stenhårt med i år – Min åsikt är lika viktig som någon annans.


Pictures by: Rasmus Lindahl | Edit by me

Write Comment

%d bloggare gillar detta: