8S0A2628-18S0A2634-28S0A2759-18S0A2791-28S0A2892-1

Ni vet ju att jag håller på med mitt hår en del men ni kanske inte visste att jag har gjort de i 10 år utan att ha gått till frisör. Men nu kände jag att jag inte orkade längre. Jag gick därför till Anna i maj för att sätta i lite löshår och förbättra färgen på håret. Anna och jag gick Stylist utbildningen ihop så de kändes som ett självklart val. Tidigare har jag använt clips i håret men nu kände jag att jag måste ha något som inte sliter på mitt vanliga hår. Vi valde därför att sätta i hår från Hairtalk vilket är världens mest skonsamma extensions metod. De är gjort av 100 % Remy och är etiskt handlat Fairtrade tempelhår. Eftersom att håret fästs med tejp kan man sätta om håret flera gånger. Det vill säga om håret växer ut så tar man ur slingorna och flyttar upp dem. Insättningen tar inte mer än ca en timme och 7 produkter så som schampo, balsam, inpackning, hårolja mm ingår när man sätter i en hel förlängning. Läs mer om Hairtalk HÄR! Vill ni komma i kontakt med Anna så gör ni det antingen på mejl annanilssonhall@gmail.com eller telefonnummer 070 262 04 96. Anna öppnar även salongen Hall Sthlm på Valhallavägen 55 inom kort och ni kan också följa henne på @annanilssonhall. Hurra för det!


You know that I’m been my own hairdresser, but you might not know that I haven’t been at the hairdresser for over 10 years. But now I felt that I didn’t have that patient or time anymore. I therefore went to Anna in May to put in some hair extensions and improve the color. Anna and I went the stylist course together so she felt like an obvious choice. Previously, I used hair clips in but now I felt that I had to have something that is a little gentler. We chose to put in hair from Hair Talk, which is the world’s most gentle extension method that does not tear your own hair. It’s made of 100% Remy and ethically traded Fairtrade tempel hair. Since the hair is attached with adhesive tape can be put on the hair several times. That is, if the hair grows out, you can take take them out and move them up again. It doesn’t take more than one hour, and seven products such as shampoo, conditioner, deep conditioner, hair oil, etc. are included when you put in a full extension. Read more about Hair Talk HERE! Would you like to get in touch with Anna, you are doing it either email or phone annanilssonhall@gmail.com, 070 262 04 96. Anna also opens the salon Hall Stockholm Valhallavägen 55 shortly. Hooray for that!


Pictures by: Rasmus Lindahl

2 Comments

  1. Silje Antonsen

    Hvilke produkter bruker du får å beholde fargen ?

Write Comment

%d bloggare gillar detta: