6 mars 075 26 mars 079 26 mars 082 26 mars 096 2

Jeans jacka Lee (pojkvännens) / Keps Mango / Solbrillor H&M / Tröja Bikbok / Byxor och skor Choies.com

Skönt med lite frisk luft idag! Jag fick precis reda på att fina Anette Haga hade skrivit om mig på sin blog, tusen tack fina du! Jag har också märkt att jag har fått en del norska läsare, hur kul är inte del!? På tal om Norge så åker jag till Oslo på måndag. Har aldrig varit där så ser fram emot den resan. Stannar dock bara en natt. Vad jag ska göra där får ni reda på lite längre fram.

Denim jacket from Lee (boyfriend’s) / Cap Mango / Sunglasses H&M / Sweater BikBok / Pants and shoes Choies.com

Nice with some fresh air today! I just found out that lovely Annette Haga had written about me on her blog, thank you! I also noticed that I’ve got some new Norwegian readers, so awesome! Speaking of Norway, so I’m going to Oslo on Monday. Having never been there, so I’m really looking forward to this trip. I’m only going to stay one night though.

5 Comments

  1. Fine du!
    Tar du bilder med stativ hver dag? Er det ikke mange som går forbi?
    Haha, jeg har problemer med det!

    xx

Write Comment

%d bloggare gillar detta: