4 feb 017 24 feb 023 24 feb 021 24 feb 0194 feb 025 2

Heels Nelly.com, 399 SEK

Jag är väldigt inne på accessoarer med olj-belagd yta. Hittade dessa sköningar på Nelly.com. Ett stort plus i kanten för plexiglas klacken. Dock har jag fortfarande inte bestämt mig för om jag gillar de synliga skruvarna. Vad tycker ni?

I’m very into the accessories with oil-coated surface. Found these beauties on Nelly.com. A big plus in the heel is made in plexiglas. However, I still have not decided if I like the visible screws. What do you think?

9 Comments

  1. På den här skon hade det varit snyggare om skruvarna inte hade synts, skruvarna ser så hårda ut vilket inte helheten av skor gör. Och så tycker jag inte att de borde haft en dragkedja… Annars är det supercoola skor!

  2. riktigt snygga men det kändes inte som att skruvarna passade med den transparenta klacken. hade varit mycket snyggare om dom inte fanns där!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: