1 mars 121 2

Det var inte det lättaste att ta outfit bilder idag. Det blåst som bara den ute! Jag som bestämde mig för att ha hatt ångrade det så fort jag klev utanför dörren. Därför blev inte bilderna så himla bra. Har typ hår i hela ansiktet och rinnande ögon. Suck suck!!! Snart kommer i alla fall killen hem. Vi ska käka tacos och bara ta det lugnt. Jag har ju varit småsjuk sen i december. Har precis trotsat det och börjat att träna. Något som gjort mig otroligt trött och jag vet inte, hängig. Måste typ gå till doktorn och kolla upp så att jag inte har en vidrig bacill i mig.

It was not the easiest thing to take outfit pictures today. It winds like crazy outside! I decided to wear a hat and regretted it as soon as I stepped outside the door. Therefore, the images were not so good. I have hair all over my face and watery eyes on almost all the pictures. Soon, my guy comes home. We’ll eat tacos and just take it easy. I’ve been sick time to time since December. Have just started to train. Something that made ​​me incredibly tired and I do not know, infirm. Must go to the doctor and check up so that I do not have an obnoxious bacillus in me.

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: