Music: Rihanna – Stay

Här kommer den – ÄNTLIGEN! Okej den kanske inte är den bästa av alla videos i världen. Men jag är fast besluten att jag ska bli bättre på att retuschera. Jag och Rami spelade in en outfit video i höstas där jag har på mig kläderna som ni ser på headern. Undrar om han har kvar den!? Måste kolla… Annars så har jag tänkt att satsa mer på det rörliga. Det vill säga rörliga outfits osv. Vad tror ni om det?

Here it is – FINALLY! Okay it may not be the best of all the videos in the world. But I am determined that I will get better at retouching. Me and Rami recorded a video outfit in the fall where I have the clothes on as you see in the header. Wonder if he still has it!? Must check… Otherwise, I thought to focus more on moving/recording. That is in movable outfits, etc.. What do you think about that?

7 Comments

  1. alltså fan va nice! mååååste prova detta! btw, vad var det för mousse som du la i borsten i början? och vad gjorde du med det? missade jag? :( haha

  2. Stort GILLAR!! vill gärna se fler videos antigen med smink frisyrer eller kläder :)

  3. Hvor er krølltangen fra? Hvilket merke? :)

  4. Nice post. I find out some thing extra challenging on various blogs everyday. It is going to usually be stimulating to read content from other writers and practice a little some thing from their store. I’d prefer to use some with the content on my weblog no matter if you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link on your internet blog. Thanks for sharing.

    michael kors bags outlet

Write Comment

%d bloggare gillar detta: