the hulk

Tank top Bikbok, 199 SEK

Så fort jag ser Hulken så tänker jag på pappa. Vi tittade mycket på det när jag var liten + att det finns vissa likheter dem emellan (på ett bra sätt)! Pappa är tyngdlyftare och väldigt muskulös. Så när det här linnet kom in i butiken blev det verkligen nostalgi känslor. Linnet kostar 199 kronor och finns med olika serietryck!

As soon as I see the Hulk, I think of my dad. We watched a lot of it when we were little + that there are some similarities between them (in a good way)! Dad’s weightlifters and very muscular. So when this tank top came into the store, it was really nostalgic feelings. The top costs 199 SEK and is available with different series of pressure!

4 Comments

  1. Hei Madelene! Jeg elsker den røde vide buksen du hadde på deg for en stund tilbake. I det helt røde antrekk. Er det rett at den var fra h&m? Jeg kan ikke finne den noen steder :/

Write Comment

%d bloggare gillar detta: