19 feb 043 7

Sneak a peek.

Dåliga uppdateringar igår. Sorry för det!!  Hade som sagt ingen bra dag. Spenderade hela dagen med att äta och sysselsätta mig med annat. Allt för att inte somna. För er som kanske inte har läst det så kunde inte jag sova kvällen innan. I natt har jag sovit som en stock. Somnade tidigt och känner mig väldigt utvilad. Skönt! Idag lovar jag inga väldiga uppdateringar eftersom att jag kommer att jobba på Bik Bok till fem och sen iväg på en afterwork hos finisarna på Presskontakterna. Pizza och bärs!!

Bad updates yesterday. Sorry for that! As I said before, I had a terrible day. Spent all day with eating and occupy myself with other things. All to no fall sleep. For those of you who haven’t read  it, I could not sleep the night before. Last night, I slept like a princess. Today I promise no huge updates because I will be working at Bik Bok to five and then go to a afterwork with pizza and beer.

2 Comments

Write Comment

%d bloggare gillar detta: