blues

Hatt Gina Tricot / Jacka Nelly Trend / Polo Nowhere / Byxor Gina Tricot / Väska Bik Bok / Skor Dinsko

Hat Gina Tricot / Jacket Nelly Trend / Polo Nowhere / Pants Gina Tricot / Case Bik Bok / Shoes DinSko

5 Comments

  1. SNYGG tjej på två lackade beeeen! den jackan ser så himla mysig ut!

  2. Hej! Jag är en norsk stylist ock mode bloggare som nyligen kom över din blogg och verkligen felt in love med din stil. Skrivar på svenska så att du kan bättre förstå vad jag skriver :) Jag gillade din blogg otroligt mycket och har just gjort ett blogginlägg där jag tippar(tipser) om dig/din blogg så att alle mina fasta läsare också kan se din blogge. Du är unik och har en underbar cool och personlig stil. Hoppas det går bra att jag postat några bilder och kopplas till din blogg också?
    http://verozitas.femelle.no

    XOXO Veronica

Write Comment

%d bloggare gillar detta: