20 feb 010 220 feb 014 2

Fy i satan vad trött jag är! Gick upp klockan fem imorse för att åka till Sollentuna för ett tidigt personalmöte. Vilket ändå borde fungera. Men med noll timmars sömn var det ingen hit precis. Efter det har jag gjort lite ärenden på stan och nu sitter jag med rödsprängda ögon i soffan. Funderar på om jag ska ta en timmes power nap eller inte. Vill ju inte somna och fortsätta sova = kommer att ha svårt att somna senare. Hmm…. I alla fall så tänkte jag visa er två av mina senaste inköp. En gul ”leopardmönstrad” t-shirt från H&M, samt ett glasögonfodral från Lindex.

Omg I’m so tired! Went up at five this morning, we had a early staff meeting at Bik Bok (Sollentuna). It could have worked. But with zero hours of sleep, it was not a hit. I thought I show you two of my latest purchases. A yellow ”leopard print” t-shirt from H & M, and a spectacle case from Lindex.

Write Comment

%d bloggare gillar detta: