04

Schweppes, here!

Hörrni, måste tipsa er om en sak. Är ni sugna på att vinna en iPad? Det är i alla fall jag. Schweppes kör just nu en tävling på deras Facebook sida. Allt du behöver att göra är att ladda ner kamera-appen ”Schweppes Your Moments”. Filma dina oväntade ögonblick och lägg upp ett klippet på deras kampanjsida. Varannan vecka dras en vinnare. Hur awesome är inte det? Hitta appen genom att söka på i App Store och Google Play. Ni kan även använda hash-taggen #schweppesyourmoments när ni laddar upp bilder på instagram. Första vinnaren dras den 22 Februari. Skynda på och lycka till nu!!

Hey, must tell you something. Are you eager to win an iPad? I am…. Schweppes are running a contest on their Facebook page. All you need to do is download the camera app ”Schweppes Your Moments”. Film your unexpected moments and post your clip on their campaign page. Every other week will someone be announced as the winner. How awesome is this? Find the app by searching the App Store and Google Play. You can also use the hash tag # schweppesyourmoments when you upload photos on instagram. The fisrt winner is drawn on February 22. Hurry up and good luck!

1 Comment

  1. Kan du inte blogga om fler trender som kommer nu i vår? Som du gjorde för ett tag sedan..

Write Comment

%d bloggare gillar detta: