twiggy-lawson-01

Dagens inspiration är ingen mindre än 60-talets ”it” modell Twiggy (Lesley Lawson). Hennes tomboy look med feminina inslag fick modevärlden att tänka ”WOW wow wow”! När jag var liten hade jag en väldigt kortklippt frippa. Vilket var otroligt snyggt och välskött. Dock så vågar jag inte riktigt ta det steget. Men har hittat en lösning som kommer upp på bloggen senare. Håll utkik!!

Today’s inspiration is none other than 60’s ”it” model Twiggy (Lesley Lawson). Her tomboy look with feminine elements got the fashion world to think ”WOW wow wow”! When I was little, I had a very short hair cut. Which was incredibly neat and well maintained. I dare not really take that step today. But I have found a solution that comes up on the blog later. Stay tuned!

Write Comment

%d bloggare gillar detta: