18 feb 091 2 18 feb 089 518 feb 097 2 18 feb 113 218 feb 117 218 feb 127 218 feb 121 2

Peruk och klänning Choies.com / Keps Mango / Örhängen Bikbok (gamla)

Hittade som sagt den här klänningen på Choies.com. Den är som tagen ur Louis Vuitton’s vår/sommar kollektion. Blev galet förälskad när jag såg den! Är lite halvt kluven när det gäller att köpa ”kopior”. Det känns fel i sinnet men bra i plånboken. Kan liksom inte hejda mig. Vad tycker ni om att köpa kopior?

Wig and dress Choies.com / Cap Mango / Earrings BikBok (old)

Found this dress at Choies.com. It’s like it is taken from Louis Vuitton’s Spring/Summer Collection. Were crazy in love when I saw it! Little is half ambivalent when it comes to buying ”copies”. It feels wrong in the mind but good in the wallet. It’s like I can’t stop myself. What do think about buying copies?

9 Comments

  1. WOW WOW WOW. detta åker upp i min blogg under ’inspiration’, länkar ofc!!

  2. OMGOMGOMG…du är så galet inspirerande och snygg :)

  3. Du är så grymt cool och inspirerande! Älskar verkligen klänningen och hela looken! <3

Write Comment

%d bloggare gillar detta: