strawberry nikole kidman

Detta kanske låter helt koko-bäng, men jag längtar så himla mycket till Augusti. Anledningen är följande – Jag kommer då att bli strawberry blond! Visst, jag skulle kunna göra det nu. Men med tanke på Thailands resan och en eventuell ”varm sommar” så känns det inte som ett smart drag. Lär få färga och färga och färga pga solblekning. Men i Augusti är man fortfarande lite solbränd och det ljusa kopparröda håret lär bli grymt snyggt till det. Eller vad säger ni?

This may sound completely weird, but I’m longing so much to August. The reason is the following – I will then be strawberry blonde! Sure, I could do it now. But because of the Thailand’s trip and a possible ”hot summer”, it does not feel like a smart move. Then I would have to colour and color and color it because of the sun bleach. But in August a sun burn and bright copper red hair would look great together. Or what do you say?

4 Comments

  1. Så jäkla snyggt! Har tänkt färga hela mitt hår mörkt till efter sommaren men strawberry blond lockar faktiskt lite mer….

  2. Så himla fint!! Fick ju ett ryck och färgade rött, men fyfan vad jobbigt det är att gå tillbaka till blont… Så tänk innan noga :) kram på dig madde!

  3. Det viktiga när man färgar rött är att se till att få fram rätt nyans till sin hudton. Tyvärr så passar färgen ”Strawberry Blonde” mer kalltonade (rosa undertoner) och bleka personer (så som Nicole Kidman), inte personer med åt det gula/oliva toner. Av att bara se på dina bilder så ser det ut som att du är mer åt det gula hållet… men vad vet jag. Konsultera med din frisör för att få fram den färg som bäst passar din hudton så kommer det bli skit snyggt!

  4. Det låter jättefint, det hade du passat i! Men varför göra det till sommaren när du kan göra det nu! Alltid lika roligt med en förändring (:

Write Comment

%d bloggare gillar detta: