15 feb 109 215 feb 119 2

Hatt Choies.com / Halsband H&M / tröja H&M / Byxor Gina tricot

Kom på att jag har glömt att visa er den här über snygga zebra tröjan. Like a lot!! Den kommer från H&M, fast är köpt på herr avdelningen. Eftersom att modet blir allt mer unisex så tycker jag verkligen att ni borde ta er ett varv igenom herr avdelningarna då och då.

Hat Choies.com / Necklace H&M / H&M shirt / Pants Gina Tricot

Just realised that I’ve  forgot to show you this über stylish zebra shirt. Like a lot! It comes from H&M, but is bought in the men’s department. Because fashion is becoming more unisex, I really think you should go a lap through the menswear departments when you have time.

2 Comments

  1. Raphael

    Hi!

    That’s a really nice sweater! Wanna have this, too ;D
    When have you bought it? Can I still buy it somewhere?

    Thanks & Cheers :)

Write Comment

%d bloggare gillar detta: