new year 062 2

(Hittade den här bilden på mig och min babe från Nyårsafton)

När det nu är hjärta-dagen skulle jag vilja skicka en massa kärlek till er! Förutom att bloggen är ett jobb är det också ett utav mina stora intressen. Jag är liksom inte jag utan att få blogga, den har blivit en del av mig. Därför skulle jag vilja skicka en blombukett och en chokladask till varenda en av er. Utan er skulle inte min blogg existera. Tack så himla mycket att ni finns. Hoppas att ni får en kanon dag idag med dina käraste! <3

Now that it is the heart-days, I would like to send a lot of love for you guys! The blog is not just a job, it is also one of my major interests. I’m not me without it and has become a part of me. Therefore I would like to send a bouquet of flowers and a box of chocolates to every one of you. Without you, the blog wouldn’t exist. Thank you so much! Hope you have a great day today with your loved ones! <3

3 Comments

  1. You are so sweet!! Happy valentine’s day! :D

  2. Glad alla hjärtans dag! Tack för att du fortsätter blogga, har följt din blogg i några år nu, och jag har inga planer på att sluta med att klicka in här varje dag, kram! :) <3

Write Comment

%d bloggare gillar detta: