6 feb 036 2

Sunnies, Gina Tricot (In store week 10)

Jag är så trött på snö just nu! Kanske är det för att Thailands resan är bokad och för att jag längtar sönder. Vill åka dit nu nu nu!! Hade vägarna förbi Gina Tricots presskontor förra veckan. Älskar att hänga där. Kanske för att tjejerna är så himla söta (och snygga med för den delen) haha! Hittade iaf ett gäng med über coola solbrillor. Alltså, ska ni köpa solglasögon. Gå till Gina!!!! Nu väntar sängen. Godnatt

I am so sick of snow right now! Perhaps it is because the Thai trip is booked and that I long break. Want to go there now now now! Had passing Gina tricots press office last week. Loves to hang in there. Maybe because the girls are so damn cute (and stylish for that matter) haha! Found anyway a bunch of uber cool sunglasses. So, are you going to buy sunglasses. Go to Gina!! Now it’s time for the bed. Good night

1 Comment

Write Comment

%d bloggare gillar detta: